1. Stichting Stimular

    Stichting Stimular vertaalt de groeiende vraag om duurzaamheid naar praktische instrumenten en werkwijzen voor MKB-bedrijven, brancheverenigingen, overheidsorganisaties en zorgaanbieders.

    Meer over Stimular ...

Milieubarometer

De Milieubarometer maakt de milieuprestatie van bedrijven en organisaties, inclusief CO2 -footprint, eenvoudig en snel zichtbaar.

MVO-balans

Met de MVO-balans maken bedrijven en organisaties in een handomdraai een kleurrijk dashboard voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Kansen bij VerkassenKansen bij Verkassen

Deze website geeft bedrijven snel inzicht in de kansen voor duurzaamheid en kostenbesparing bij nieuwbouw, verbouw en/of verhuizing.

DuurzaamMKB.nl

DuurzaamMKB.nl is onze website met ruim 500 besparingstips en meer dan 150 praktische instrumenten voor MKB-bedrijven.

DuurzameBedrijfsvoeringOverheden.nl

Onze website met ruim duizend inspirerende voorbeelden bij overheden. O.a. duurzaam inkopen, klimaatneutraal en circulair.

Milieu Platform Zorgsector

Stimular is zeer betrokken bij de zorgsector. Onder andere via het Milieu Platform Zorgsector, de vereniging voor duurzame bedrijfsvoering voor en door intramurale zorginstellingen.

Stimular heeft een duurzaamheidsscan bij het gemeentehuis uitgevoerd. We zijn actief aan de slag gegaan met voorgestelde maatregelen en er komen steeds nieuwe plannen bij. We hebben zo de afgelopen 2 jaar 29% op ons elektriciteitsverbruik en 34% op het gasverbruik bespaard. En, de gemeente hoort met een afvalscheidingspercentage van 86% bij de beste scorende overheden.

Frits de Jong
facilitaire zaken gemeente Hellevoetsluis

Op de hoogte blijven van onze activiteiten en producten? Volg ons op Twitter of meld u aan voor onze nieuwsbrieven.