1. Stichting Stimular

    Stichting Stimular vertaalt de groeiende vraag om duurzaamheid naar praktische instrumenten en werkwijzen voor bedrijven, brancheverenigingen, overheidsorganisaties en zorgaanbieders.

    Meer over Stimular ...

Milieubarometer

De Milieubarometer maakt de milieuprestatie van bedrijven en organisaties, inclusief CO2 -footprint, eenvoudig en snel zichtbaar.

MVO-balans

Met de MVO-balans maken bedrijven en organisaties in een handomdraai een kleurrijk dashboard voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Kansen bij VerkassenKansen bij Verkassen

Deze website geeft bedrijven snel inzicht in de kansen voor duurzaamheid en kostenbesparing bij nieuwbouw, verbouw en/of verhuizing.

DuurzaamMKB.nl

DuurzaamMKB.nl is onze website met ruim 500 besparingstips en meer dan 150 praktische instrumenten voor MKB-bedrijven.

DuurzameBedrijfsvoeringOverheden.nl

Onze website met ruim duizend inspirerende voorbeelden bij overheden. O.a. duurzaam inkopen, klimaatneutraal en circulair.

Milieu Platform Zorgsector

Stimular is zeer betrokken bij de zorgsector. Onder andere via het Milieu Platform Zorgsector, de vereniging voor duurzame bedrijfsvoering voor en door intramurale zorginstellingen.

Voor het zevende jaar op rij heeft Stimular een duurzaamheidsverslag geschreven. Hierin beschrijven we onze duurzaamheidsprestaties, onderbouwd met prestatiescores in de periode 2013-2017.

We laten onze vorderingen zien aan de hand van kleurrijke grafieken uit de Milieubarometer en MVO-balans.

Lees meer over onze duurzaamheid
De cursus ‘Duurzaam ondernemen loont' van Stimular heeft mijn horizon verbreed. De cursus heeft me aanknopingspunten gegeven om samen met directie en collega’s duurzaam ondernemen verder op te pakken.

Wil Lips
Kwaliteitsmanager Grass Valley

Op de hoogte blijven van onze activiteiten en producten? Volg ons op Twitter of meld u aan voor onze nieuwsbrieven.