Actueel

Duurzaamheidskringen in de finale van Groene Parel Award

oktober 2011

Na een intensieve ‘Meet & Greet’-jurysessie op donderdag 13 oktober j.l. met de geselecteerde lokale klimaatinitiatieven zijn de drie genomineerde projecten gekozen.De kringen van grafische bedrijven en theaters in Den Haag, die getrokken worden door Stimular, gaan door naar de finale op 7 december.

Er is veel kennis en ervaring beschikbaar bij bedrijven die de bedrijfsvoering en de keten verduurzamen. Juist binnen de eigen branche kunnen bedrijven veel van elkaar leren, omdat zij te maken hebben met dezelfde processen. In de grafische sector zijn inmiddels negen duurzaamheidskringen actief, waarin bedrijven onder begeleiding van Stichting Stimular en KVGO kennis en ervaringen uitwisselen. De gemeente Den Haag ondersteunt de grafische duurzaamheidskring in West Nederland en zet het concept van de duurzaamheidskring ook in bij andere sectoren, zoals theaters.

De branchegerichte duurzaamheidskringen van de gemeente Den Haag zijn genomineerd voor de Groene Parel Award. Deze wedstrijd zet kansrijke klimaatprojecten in de schijnwerpers. De winnaar van deze prestigieuze prijs ontvangt een kunstwerk en kan rekenen op bijbehorende publiciteit.

Gerelateerde eerdere nieuwsberichten: