Actueel

Lokale inzet van Milieubarometer

september 2018

De afgelopen zomer zijn de gemeenten Assen en Amersfoort gestart als Milieubarometer-aanbieder. Beide gemeenten werken samen met lokale partijen om bedrijven te verduurzamen.

In Assen is Jaap de Vries van Dzyzzion aan de slag met een nieuw Koploperproject. DZyzzion heeft al meer dan 200 bedrijven en organisaties op weg geholpen met de Milieubarometer in meer dan 30 koploperprojecten.

In Amersfoort enthousiasmeert Roger Ooms van Ooms architecten omliggende bedrijven voor een traject van 3 jaar Milieubarometer-monitoring. Gebruik van de Milieubarometer is één van de eerste stappen in het door Roger Ooms geschreven plan van aanpak voor de circulaire ambities van het Amersfoortse bedrijventerrein De Wieken-Vinkenhoef.

Stimular vindt het leuk om te zien hoe de Milieubarometer deze lokale verduurzamingsprojecten ondersteunt. Lees meer voorbeelden over de Milieubarometer voor groepen bedrijven. Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek, mail of bel dan naar Willemien Troelstra, 010-238 28 24.