Actueel

Nieuwe stagiair: Laila Farag

september 2018

Ik ben Laila Farag, 26 jaar, studeer Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam en heel erg blij dat ik bij Stimular mag afstuderen. Onder begeleiding van Adriaan van Engelen en Judith de Bree zal ik onderzoek doen naar klimaatneutraal vastgoed in de zorg. Om meer kennis te krijgen van het thema en de branche zal ik ook de Milieuthermometer Zorg gaan implementeren bij een zorginstelling.

Ik ben erg benieuwd wat de wereld van duurzaam ondernemen me zal brengen. Ik vind duurzaamheid zo interessant omdat het creativiteit oproept, samenwerking vereist en bovendien cruciaal is voor een betere leefomgeving. Na deze afstudeeropdracht hoop ik (ergens) een slag te slaan in het verduurzamen van voedingsprocessen binnen de zorg.

Ik ben werkzaam bij Aloha Bar Rotterdam, een mooi bedrijf waar duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staat. Ik ben blij te mogen werken bij een horecabedrijf dat zich bewust bezig houdt met het milieu. Naast mijn studie en werk vind ik het leuk om te koken, reizen, lezen en te hockeyen.