Actueel

Nieuwe stagiaires: Lisa en Esra

februari 2019

Ik ben Lisa Schepers, 22 jaar, en loop stage bij Stimular voor een periode van 10 weken, tot en met 12 april. Ik ben derdejaars RO/ Climate & management student aan de Haagse Hogeschool, waar wij duurzaamheid in alle thema’s centraal stellen.

De komende weken zal ik meedraaien in het team van adviseurs van Stimular, om inzicht te krijgen in de vele facetten van het adviseurswerk. Gedurende de stageperiode zal ik een CO2-footprintrapportage gaan opstellen aan de hand van de Milieubarometer. Daarnaast zal ik meewerken aan milieuscans, duurzaamheidskringen en het aanpassen van erkende maatregelenlijsten.

Ik kijk er naar uit om de komende 10 weken samen te werken met Stimular en kennis op te doen over het adviseurswerk!

 

Ik ben Esra Ünsalan, ik ben 25 jaar en ik woon in Rotterdam. Deze week ben ik gestart met mijn stage bij Stimular. Aangezien ik me graag inzet voor bedrijven die duurzaamheid faciliteren of implementeren in hun bedrijfsvoering, past Stimular uitstekend bij mij. Deze interesse blijkt ook uit het feit dat ik onlangs de minor Circular Economy and Business Innovation succesvol heb afgerond.

Als vierdejaars student van de opleiding Ondernemen en Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam ga ik afstuderen. Als opdracht ga ik actie-onderzoek uitvoeren voor een nieuw project van Milieuplatform Zorgsector. Hiervoor ga ik een nieuwe energiebesparingstool testen bij een pilotgroep van zorginstellingen en verbeterpunten implementeer ik direct.