Actueel

Nieuwe stagiairs bij Stimular

augustus 2016

Mijn naam is Erik de Snoo, ik ben negentien jaar oud en woon in Abcoude. Ik studeer groene bedrijfskunde aan de Aeres hogeschool in Almere. Groene bedrijfskunde is een studie die zich onderscheid van de normale bedrijfskunde doordat deze gericht is op duurzaamheid. Omdat ik de duurzaamheidskant van mijn studie erg interessant vind kom ik stage lopen bij Stimular. Van 22 augustus tot en met 27 januari kom ik het team versterken en tijdens mijn stage wil ik zoveel mogelijk praktijk kennis op doen.
In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten: volleybal, tennis, windsurfen en nog veel meer. Daarnaast houd ik ook erg van reizen. Zo ben ik afgelopen zomer bijvoorbeeld met school naar China geweest om deel te nemen aan een summerschool.


Ik ben Dane van der Lubbe en ga als nieuwe stagiair tot en met december aan de slag. Ik heb mijn Bachelor Bestuur en Organisatiewetenschap afgerond, en zoek bij Stimular naar de nodige praktijkervaring om mij verder te ontwikkelen tijdens mijn toekomstige Master.
Naast het meelopen zal ik me bezighouden met het concept ‘Duurzaam Inkopen’, en hoe dit concept tot uiting komt in het bedrijfsleven.