Ambassadeurs van StimularArie Deelen >
“Als directielid van de DCMR Milieudienst Rijnmond ben ik een groot aantal jaren lid geweest van het bestuur van Stimular. Voor mij zijn de werkwijzen van DCMR en Stimular complementair. Beide gericht op duurzaamheid, energiebesparing en ‘vergroening’ van de bedrijfsvoering. Stimular gebruikt daarbij de kracht van de stimulans, de praktische advisering en kennisverspreiding om de eigen motivatie van ondernemers in concrete actie te vertalen. De DCMR werkt primair vanuit de kaders van de regelgeving en het waar nodig opleggen van maatregelen, daar waar een ondernemer tekortschiet. Twee complementaire benaderingen, beide met hun eigen kracht.

Nu als ambassadeur van Stimular blijf ik graag de kracht van het stimuleren aanbevelen, de kracht zoals deze in de genen van de Stimular-organisatie en haar medewerkers verankerd is."
 

< Rob van der Knaap 
"Het is voor mij elke keer weer een stimulans om te zien en te ervaren dat de medewerkers van Stimular naast de hoge inzet en bedrevenheid ook beschikken over zeer veel kennis op het gebied van duurzaamheidsvraagstukken zoals onder andere de Milieubarometer. Ik zet mijn netwerk en contacten in om Stimular nog bekender te maken binnen en buiten Rotterdam."


Dick Slingerland >