Colofon

Deze website is eigendom van Stichting Stimular, de werkplaats voor Duurzaam Ondernemen. Hieronder vindt u onze contactgegevens en de voorwaarden waaronder u teksten van deze website kunt overnemen.

Contactgegevens

Stichting Stimular
Scheepmakershaven 27C
3011VA Rotterdam
010 - 238 28 28
mail@stimular.nl
www.stimular.nl

Copyright

Deze website is van Stichting Stimular. Stimular staat voor verspreiding van kennis en praktische instrumenten naar het midden- en kleinbedrijf en instellingen die daarmee vergelijkbaar zijn. Stimular juicht het dan ook toe als een andere organisatie haar informatie overneemt, maar hanteert daarbij wel de volgende spelregels.

Eigen gebruik

Informatie van deze site is vrij te gebruiken binnen eigen bedrijf of instelling.

Zakelijke of commerciŽle doeleinden

Voor zakelijke of commerciŽle doeleinden is het niet toegestaan informatie van deze website over te nemen zonder schriftelijke toestemming van Stimular vooraf.

Journalistieke doeleinden

  • Bij overname van kleine stukjes (tot 250 woorden) willen we vermelding van de bron
    'Bron: www.stimular.nl'.
  • Bij overname van een iets groter stukje (tussen de 250 en 500 woorden) willen we de vermelding 'Bron: Stichting Stimular. Stimuleren van duurzaam ondernemen in het MKB,  www.stimular.nl'
  • Bij het overnemen van uitgebreide informatie (meer dan 500 woorden) willen we graag dat u vooraf met ons contact opneemt (u kunt bellen naar Marlies Peschier, 010 - 238 28 28).